Utbildningsdag 2022

Jubileum och utveckling

I år fyller Projectpartner 20 år och det vill vi givetvis fira tillsammans med er! Därför är vi extra glada att vi äntligen kan bjuda in er branschkollegor och samhällsbyggare till en traditionell Utbildningsdag igen. Det är nu dags att utveckla vår projektledningskompetens tillsammans igen!

Nostalgi i all ära…det vi väljer att fokusera på detta jubileumsår är FRAMTIDEN. En begynnande mobilitetsrevolution tillsammans med ett nytt digitaliserat arbetsliv och förändrade värderingar hos medborgarna omformar samhället på ett djupare plan än vad många av oss föreställer sig.

– Hur ser vårt samhälle ut om 20 år? Och om 40 år?
– Hur kan vi bidra till att skapa Europas bästa huvudstadsregion?
– Vad kommer det nya arbetslivet ställa för krav på oss ledare/projektledare?

Välkomna att fira det som varit och förbereda oss för vad som kommer!

Tid: Torsdagen den 6 oktober 2022, vi startar klockan 13.
Lokal: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm.

Vi återkommer med ett detaljerat program och våra kunniga och inspirerande talare i augusti men anmäl dig gärna redan nu via formuläret nedan.

Ha en härlig sommar!

/Vi på Projectpartner

Utbildningsdagen är kostnadsfri men vi har ett begränsat antal platser. Anmälan är bindande och ett uteblivit deltagande debiteras med 500 kr exkl. moms. Önskar din arbetsgivare bli debiterad självkostnadspriset för din medverkan eller har du andra praktiska frågor kring Utbildningsdagen, vänligen kontakta Julia Flodkvist. Ta del av information om hur vi på Projectpartner hanterar de personuppgifter som du uppger vid anmälan här.

Anmälan:

Namn
E-postadress
Mobil
Företag
Bra för oss att veta: