Utbildningsdag 2023

Se filmen play_arrow
close

Boosta din projektledningskompetens tillsammans med oss!

 

2023 anordnade vi vår 15:e Projectpartners Utbildningsdag, denna gång i lyckat samarbete med Svenskt Projektforum. Tanken med Projectpartners Utbildningsdag är att ge dig som arbetar i samhällsbyggnadsprojekt en riktig ”projektledningsboost”. Koll på de stora trenderna och det senaste inom ledarskap, vikten av projektledningscertifiering samt hur du blir ditt bästa jag genom att satsa på träning och hälsa. Givetvis är deltagandet på Projectpartners Utbildningsdag kostnadsfritt.

 

Skrolla ner för programpunkter 2023, vi återkommer 2024 med nya och aktuella ämnen!

 

Megatrender – så påverkas projektledningsprofessionen

Anna Frankzén Starrin är kulturantropolog med en sällsynt välutvecklad förmåga att analysera nutidens och framtidens trender. Utifrån sina breda kunskaper om artificiell intelligens, digitala medier och automatisering har hon kapaciteten att dra slutsatser om megatrenderna som rör sig i nutiden och som kommer att eka in i framtiden. Under Projectpartners Utbildningsdag gav hon oss en genomgång av trenderna som påverkar och kraven de ställer på framtidens projektledning.

 

Tre nycklar för att leda i ständig förändring

Ylva M Andersson är författare till boken ”Leda i ständig förändring med kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation” som av Svenskt Projektforum utsågs till vinnare av Årets Projektledarbok 2023. Ylva pekar på tre nycklar för att leda en organisation på ett framgångsrikt och konkurrenskraftigt vis i vår tid: kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation. Samtidens höga förändringstakt innebär nämligen att vi hela tiden behöver utveckla unika idéer och pröva originella metoder som skapar värde för att lyckas hålla oss kvar ”i matchen.”

Paneldiskussion: Kvalitetssäkring av kompetens i en föränderlig värld

Med snabbare förändringstakt och ökade krav på flexibilitet ställs nya krav på projektledarkompetensen. Hur säkerställer vi kompetensen när behovsbilden ständigt varierar? Har de grundläggande kraven på projektledarkompetens förändrats över tid och vad är viktigast att ta med oss in i morgondagen? Vi lyssnade in till en paneldiskussion om kvalitetssäkring av projektledningskompetens i en föränderlig värld med Camilla Åkesson, Fredrik Lorén Karlsson och Marco Man.

”Hälsoknepen som skapar Resultaten”

Mårten Nylén är en av Sveriges mest välrenommerade hälsoinspiratörer och tränare, tv-profil och föreläsare. Vi bjöds på en energigivande och motiverande föreläsning där vi fick Mårtens allra bästa knep för att hålla oss uthålliga, glada och hälsosamma både på jobbet och mitt i livspusslet. Viktiga nycklar till att förändra dåliga mönster och vanor, hantera stress, skapa bättre återhämtning och sömnkvalitet samt hur vi på enkla men smartare sätt kan bli bättre på att hantera oss själva i en intrycksrik värld. Varvat med en hel del humor och några spännande historier från bakom kulisserna 🙂