Utbildningsdag 2018

Program och föredragshållare

Tid: Torsdagen den 6 oktober 2022, vi startar klockan 13.
Lokal: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm.
Anmälan: Anmäl dig här

13:00
Födelsedagskalas!
Välkomstmingel där vi firar att Projectpartner fyller 20 år!

13:30
Välkommen till Projectpartners Utbildningsdag 2022!

Morgondagens samhälle
Johanna Sundberg

Framtidsstrateg, Kairos Future

Paus

15:00
Så ska Stockholm bli Europas bästa huvudstadsregion
Carl Bergkvist
Näringspolitisk expert, Stockholms Handelskammare

Paus

16:30
Framtidens projektledare
Stefan Söderfjäll
Författare, organisationskonsult och Fil. Dr i psykologi

ca 17:45
Branschmingel med livemusik och snittar

Morgondagens samhälle

En begynnande mobilitetsrevolution tillsammans med ett nytt arbetsliv och förändrande värderingar hos medborgarna omformar samhället på ett djupare plan än vad många föreställer sig. Vad kommer hända på tjugo års sikt? På fyrtio år? Och hur påverkar det projektledarrollen?

Johanna Sundberg är framtidsstrateg på Kairos Future och brinner för frågor kring framtidens arbetsliv, organisation och ledarskap. Hon blev utsedd till Årets Framtida Ledare 2017 av KPMG, och har ett särskilt öga för att läsa av trendande kollektiva värderingar samt hur dessa kommer att forma framtiden.

> Anmäl dig här

Så ska Stockholm bli Europas bästa huvudstadsregion

Stockholms Handelskammare arbetar för målet att Stockholm ska bli Europas bästa huvudstad – och är nära målet, men har ännu inte nått hela vägen fram. En unik kartläggning visar att den svenska huvudstaden hamnar på plats två i en mätning av 27 huvudstäder i Europa.  Men man kan inte leva på gamla meriter och Stockholm måste ständigt förbättras för att klara den stenhårda konkurrensen.

Carl Bergkvist är näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare. Under Projectpartners Utbildningsdag kommer Carl Bergkvist ge oss en insikt i kriterierna för bedömningen av vår region samt vad Stockholms Handelskammare anser krävs för att nå målet: Stockholm ska bli Europas bästa huvudstadsregion.

> Anmäl dig här

 

Framtidens projektledare

Med våra nyvunna kunskaper om morgondagens samhälle och planerna för vår region i bagaget är det dags att fokusera på oss som projektledare. Hur behöver vi utveckla vårt ledarskap inför framtidens förutsättningar? Vi vill ju fortsätta att motivera våra medarbetare, stärka våra organisationer och uppnå goda resultat!

Stefan Söderfjäll är en uppskattad förläsare och författare, organisationskonsult och Fil. Dr i psykologi med mångårig erfarenhet inom områdena ledarskap, teamarbete och motivation. Med forskningsbaserad kunskap som utgångspunkt kommer Stefan Söderfjäll ge oss viktiga nycklar till framtidens framgångsrika ledarskap.

> Anmäl dig här

 

Projectpartner 20 år

Vi är så stolta och glada över att Projectpartner 2022 har varit med och bidragit i utvecklingen av vår region i hela 20 år! Det vill vi givetvis passa på att fira med er under årets Projectpartners Utbildningsdag.

Nostalgi ligger inte riktigt för oss som drivs av utvecklingen eller hur? Därför har vi valt att fokusera på FRAMTIDEN detta jubileumsår. Vi ser fram emot att få utveckla vår projektledningskompetens tillsammans med er igen.

Varmt välkommen att fira det som varit och förbereda oss för vad som kommer!

/Vi på Projectpartner

> Anmäl dig här

Utbildningsdagen är kostnadsfri men vi har ett begränsat antal platser. Anmälan är bindande och ett uteblivit deltagande debiteras med 500 kr exkl. moms. Önskar din arbetsgivare bli debiterad självkostnadspriset för din medverkan eller har du andra praktiska frågor kring Utbildningsdagen, vänligen kontakta Julia Flodkvist. Ta del av information om hur vi på Projectpartner hanterar de personuppgifter som du uppger vid anmälan här.