”Jag vill bidra i samhällsutvecklingen.”

Carl-Martin Norin, Projectpartner

Skicka in ditt cv

Att arbeta på Projectpartner

Att vara medarbetare på Projectpartner innebär möjlighet att bidra i några av de häftigaste samhällsbyggnadsprojekten i regionen. Hos oss kan du över tid få erfarenhet från olika uppdragsgivare, utvecklas i olika slags projektmiljöer och få större utmaningar allt eftersom du själv utvecklas i dina roller. Projektledning är vår gemensamma profession och internt pågår en ständig erfarenhetsåterföring mellan våra medarbetare, vilket ger oss en stadig grund att stå på och en stark sammanhållning i företaget.

Gemenskap

Som konsulter är vi alla en del av våra respektive uppdragsgivares projektorganisationer. Projectpartner är vår gemensamma bas och för oss är det viktigt att skapa en stark gemenskap inom företaget. Därför satsar vi på interna träffar, gemensamt kompetensutvecklingsarbete, teambuilding på konferensresor och andra mer trivselbetonade aktiviteter. Vårt kontor på Upplandsgatan i centrala Stockholm är en naturlig mötesplats och en tillgång för alla medarbetare.

Engagemang

Våra projektledningskonsulters starka engagemang och professionella inställning skapar och bibehåller våra uppdragsgivares förtroende för Projectpartner. Vi tror på att ta till vara på medarbetarnas genuina vilja att leda och ta ansvar för projekt även internt. Genom att kontinuerligt uppmuntra till involvering och engagemang i Projectpartner växer vi som individer och som företag. Det finns med andra ord stora möjligheter att påverka och driva frågor som engagerar just dig!

Utveckling

Vår företagskultur bygger på ett ständigt lärande, vi vill utvecklas både som individer och som företag. Vi utbildar oss alla tillsammans inom ramen för vårt interna kompetensutvecklingsprogram Projectpartners syn på projektledning. Våra medarbetare ges också friheten att driva sin egen individuella utveckling och uppmuntras till utbildning, certifiering och personlig utveckling. Vårt mål är minst fem utbildningsdagar per medarbetare och år, men ju fler desto bättre!

Vi gillar att träffas!

Medarbetarna är det viktigaste vi har. Eftersom vi alla mestadels sitter ute i våra respektive projekt är interna träffar, vårt gemensamma kompetensutvecklingsarbete och teambuilding något vi lägger stor vikt vid. Nu under pågående pandemi följer vi givetvis de restriktioner som gör att vi kan bidra till att minska smittspridningen, men vår årliga vårkonferens hade vi givetvis ändå!

Teams 2020: Annorlunda giv gav nya möjligheter
Konferens på distans detta år. Målet var att hålla alla alerta och aktiva både under och mellan passen. Alla hade fått en ”konferenspåse” i förväg med material, fika och förslutna kuvert med diverse roligheter som öppnades allt eftersom. (Ett litet After Work-kit fick också plats…) Vår moderator Magdalena Wijk var suverän på att låta alla komma till tals och peppade upp oss med glad pausmusik. Under våra pauser gav Carl-Martin Morin som roddar vår Idrottssektion, oss övningar att utföra med styrkebandet vi fått i ”konferenspåsen”. Till vårt ordinarie program lade vi till en utbildning i den nu så aktuella konsten att arbeta på distans av Lena Lid Falkman (känd från Tidspodden).

Skottland 2019: Hållbarhet och friskvård i fokus
Skottland stod i full blomning och bjöd bleka projektledningskonsulter på avstressande naturupplevelser. Friskvård på hög nivå i the Highlands! För oss som till vardags sitter ute på uppdrag i olika projekt så är dagar som dessa så viktiga för att svetsa samman gruppen. Temat för vår konferens var hållbarhet och Hanna Novakovic höll en strålande workshop med utgångspunkt i FN:s Agenda 2030

Barcelona 2018: Utveckling i pulserande storstad
2018 var vi i Barcelona, vilket satte en häftig och passande inramning på konferensen. Vårt gäng var lika intresserade av tunnelbanans sträckningar som Gaudís arkitektur under våra teambuilding-övningar runt om i staden. Mest uppskattat var nog det studiebesök vi gjorde på FC Barcelonas hemmaarena Camp Nou, där vi fick en presentation och inblick i det utvecklingsprojekt av arenan som kommer att ske under de kommande åren.

Hemma hos oss
Vi ses ofta och gärna ”hemma hos oss” på Upplandsgatan mitt i centrala Stockholm där vi investerat i ett härligt kontor som fungerar som en mötesplats och tillgång för alla våra medarbetare. Dessutom är det en perfekt lokal för kund- och leverantörsmöten, interna företagsmöten och våra sociala aktiviteter. Att trivas tillsammans och ha kul ihop, det är det som ger arbetslivet en extra guldkant.

 

Må bra tillsammans

Alla medarbetare på Projectpartner får ett friskvårdsbidrag och vår Idrottssektion samordnar friskvårdsaktiviteter under året öppna för samtliga medarbetare. Vi har bland annat sprungit Midnattsloppet och slipat på vår längdskidteknik tillsammans. Även under våra interna utbildningsdagar ser vi till att utmana oss själva under gemensamma cykelturer, vandringar och en och annan kajaktur.

Se mer på Instagram

Utbildningsdagen

Projectpartners Utbildningsdag är en årligen återkommande satsning för branschens utveckling. Tillsammans med våra gäster tar vi oss an ett aktuellt ämne som belyses ur olika perspektiv av inbjudna talare. Det brukar bli en riktigt uppskattad energikick, en dag vi alla känner stolthet över! Under pandemin valde vi att fortsätta utvecklas genom en serie utbildningsfilmer: ProjektledningsBOOST!

Projectpartner på YouTube

Bli en del av vårt nätverk!

Ett första steg mot en spännande framtid? Genom att följa oss på LinkedIn får du veta mer om vad som är på gång hos oss, följa utvecklingen i de häftiga projekt vi arbetar i och möta våra medarbetare i sina respektive uppdrag. Vi hoppas kunna ge dig en inblick i hur det är att arbeta på Projectpartner och vi är givetvis nyfikna på att få veta mer om dig!

Följ oss på LinkedIn