”Jag vill vara med och forma framtidens samhälle.”

Carl-Martin Morin, Projectpartner

Skicka in ditt cv

Att arbeta på Projectpartner

Att vara medarbetare på Projectpartner innebär möjlighet att bidra i några av de häftigaste samhällsbyggnadsprojekten i regionen. Hos oss kan du över tid få erfarenhet från olika uppdragsgivare, utvecklas i olika slags projektmiljöer och få större utmaningar allt eftersom du själv utvecklas i dina roller. Projektledning är vår gemensamma profession och internt pågår en ständig erfarenhetsåterföring mellan våra medarbetare, vilket ger oss en stadig grund att stå på och en stark sammanhållning i företaget.

Gemenskap

Som konsulter är vi alla en del av våra respektive uppdragsgivares projektorganisationer. Projectpartner är vår gemensamma bas och för oss är det viktigt att skapa en stark gemenskap inom företaget. Därför satsar vi på interna träffar, gemensamt kompetensutvecklingsarbete, teambuilding på konferensresor och andra mer trivselbetonade aktiviteter. Vårt kontor på Upplandsgatan i centrala Stockholm är en naturlig mötesplats och en tillgång för alla medarbetare.

Engagemang

Våra projektledningskonsulters starka engagemang och professionella inställning skapar och bibehåller våra uppdragsgivares förtroende för Projectpartner. Vi tror på att ta till vara på medarbetarnas genuina vilja att leda och ta ansvar för projekt även internt. Genom att kontinuerligt uppmuntra till involvering och engagemang i Projectpartner växer vi som individer och som företag. Det finns med andra ord stora möjligheter att påverka och driva frågor som engagerar just dig!

Utveckling

Vår företagskultur bygger på ett ständigt lärande, vi vill utvecklas både som individer och som företag. Vi utbildar oss alla tillsammans inom ramen för vårt interna kompetensutvecklingsprogram Projectpartners syn på projektledning. Våra medarbetare ges också friheten att driva sin egen individuella utveckling och uppmuntras till utbildning, certifiering och personlig utveckling. Vårt mål är minst fem utbildningsdagar per medarbetare och år, men ju fler desto bättre!

Vi gillar att träffas!

Medarbetarna är det viktigaste vi har. Eftersom vi alla mestadels sitter ute i våra respektive projekt är interna träffar, vårt gemensamma kompetensutvecklingsarbete och teambuilding något vi lägger stor vikt vid.

Utveckling i pulserande storstad
Vår årliga vårkonferens är ett tillfälle då vi verkligen kan sätta kompetensutveckling och teambuildning i fokus. 2018 var vi i Barcelona, vilket satte en häftig och passande inramning på konferensen. Vårt gäng var lika intresserade av tunnelbanans sträckningar som Gaudís arkitektur under våra teambuilding-övningar runt om i staden. Mest uppskattat var nog det studiebesök vi gjorde på FC Barcelonas hemmaarena Camp Nou, där vi fick en presentation och inblick i det utvecklingsprojekt av arenan som kommer att ske under de kommande åren. Att projektleda något som så många har en stark känslomässig relation är verkligen något utöver det vanliga och vi fick många nya insikter och tankar med oss hem till vår projektvardag.

Hemma hos oss
Vi ses ofta och gärna ”hemma hos oss” på Upplandsgatan mitt i centrala Stockholm där vi investerat i ett härligt kontor som fungerar som en mötesplats och tillgång för alla våra medarbetare. Dessutom är det en perfekt lokal för kund- och leverantörsmöten, interna företagsmöten och våra sociala aktiviteter. Att trivas tillsammans och ha kul ihop, det är det som ger arbetslivet en extra guldkant.

 

Må bra tillsammans

Alla medarbetare på Projectpartner får ett friskvårdsbidrag och vår Idrottssektion samordnar friskvårdsaktiviteter under året öppna för samtliga medarbetare. Vi har bland annat sprungit Midnattsloppet och slipat på vår längdskidteknik tillsammans. Även under våra interna utbildningsdagar ser vi till att utmana oss själva under gemensamma cykelturer, vandringar och en och annan kajaktur.

Se mer på Instagram

Utbildningsdagen

Projectpartners Utbildningsdag är en årligen återkommande satsning för branschens utveckling. Tillsammans med våra gäster tar vi oss an ett aktuellt ämne som belyses ur olika perspektiv av inbjudna talare. En arbetsgrupp inom Projectpartner ansvarar för såväl planering som genomförande och samtliga medarbetare bidrar till inbjudningslistan. Det brukar bli en riktigt uppskattad energikick, en dag vi alla känner stolthet över!

Om Utbildningsdagen 2018

Bli en del av vårt nätverk!

Ett första steg mot en spännande framtid? Genom att följa oss på LinkedIn får du veta mer om vad som är på gång hos oss, följa utvecklingen i de häftiga projekt vi arbetar i och möta våra medarbetare i sina respektive uppdrag. Vi hoppas kunna ge dig en inblick i hur det är att arbeta på Projectpartner och vi är givetvis nyfikna på att få veta mer om dig!

Följ oss på LinkedIn

Instagram @projectpartnerab →

Fredagsfika via Teams idag ☕️ 💓 klart vi fortfarande vill höra om helgplanerna! ☀️ 20 Mar

✨Snudd på magiskt! ✨En gyllene milstolpe inte bara för våra projektledningskonsulter i projektet utan för oss alla i regionen✨ #guldbronslussen 11 Mar

Glögg, årets första skinkmacka och så pyssel i massor🎅🏼🤶🏼Tack alla små och stora som var med och skapade julstämning tillsammans med oss! 4 Dec