Projectpartners Utbildningsdag 2/10...Läs mer.

close
2018-03-21

VD har ordet

Ny webb, ny kunskap, nya uppdrag och nya medarbetare. Härligt med en vår i utvecklingens tecken!

Välkommen till vår nya webb! Som ett led i vår satsning på kommunikation har vi arbetat fram en ny plattform som bättre kan visa vilka vi på Projectpartner är, vad som driver oss och vad vi kan erbjuda både som leverantör av projektledningstjänster och som arbetsgivare. Nu när du är här vore det roligt om du ville passa på att stanna och se dig omkring en stund!

Vårt 2018 inleddes med en spännande satsning inom ramen för vårt interna kompetensutvecklingsprogram Projectpartners syn på projektledning.  Vi har nämligen tillsammans fördjupat oss i kommunikation med utgångspunkt i DISC-teorierna. Vi började med en gemensam workshop där vi fick en förståelse för teorierna för att sedan göra individuella analyser. Samtliga medarbetare fick coaching-samtal utifrån sin personliga profil. Det var häftigt att sedan följa upp detta med en intensiv dag där vi fick dela med oss av våra egna profiler, ta del av andras och få ett resultat för hela företaget. Att göra det tillsammans är så otroligt givande och jag känner att hela gruppen tog ett rejält steg framåt. Nu är vi rustade med nya verktyg för att kommunicera effektivt både internt och i våra uppdrag.

Jag är också glad och stolt över att presentera en för oss helt ny och väldigt spännande uppdragsgivare: Nacka Kommun. Vår projektledningskonsult Emil Hedman sitter som projektledare genomförande för samverkansentreprenad Södra Centrala Nacka. Det är en attraktiv stadskärna som ska växa fram kring den nya tunnelbanedragningen till Nacka och vi ser fram emot att både följa och bidra i utvecklingen som nu tar fart.

Vi har även förstärkt vårt bolag med två nya medarbetareCarl-Martin Morin är ny projektledningskonsult hos oss sedan ett par månader tillbaka. Han är redan i full gång med sitt uppdrag hos Swedavia som biträdande projektledare Utvecklingsprogram Future Bromma, delprojekt Apron. För oss på Projectpartner är det viktigt att vi har en välfungerande kommunikation i lämpliga kanaler både internt med våra medarbetare och externt med våra kollegor och samarbetspartners i branschen. Julia Flodkvist är marknads- och kommunikationansvarig hos oss och arbetar bland annat med att förstärka vår kommunikationsplattform. Vår nya webb och våra sociala mediekanaler är en del av den satsningen.

Mycket positivt på gång med andra ord. Nu ser jag fram emot en vår där solen skiner lite extra på alla våra samhällsbyggnadsprojekt – och gärna på oss samhällsbyggare med!

Hälsningar Tommy Backman, VD Projectpartner

MER:
> Centrala Nacka
> Följ oss på LinkedIn

Senaste nyheterna