Projectpartners Utbildningsdag 2/10...Läs mer.

close
2019-03-28

VD har ordet

Våra roller, specialområden och titlar kan variera men grunden är den samma: projektledningskompetens. Kul att vi får tillfälle att bidra till utveckling både av samhälle och individer!

Hej!

Slutet på mars – redan! Påsken närmar sig, Valborg står på tur, och så Kristihimmels färdshelg, nationaldag, skolavslutningar… Känns helt seriöst som det nyss var nyår, det går så otroligt snabbt allting. Samtidigt ser man byggkranar och trafikomläggningar vart man än vänder sig, flertalet projekt som befinner sig i planeringsskeden vilket kommer leda till nya byggkranar imorgon. Skulle vara intressant att höra hur mycket vår bransch omsätter per dag i regionen? Mycket tydligt att det är viktigt med en bra projektledning 😉

Låt mig få berätta om några projekt vi är med och leder samt saker som händer internt hos oss.

Du har väl inte missat att Vega pendeltågsstation öppnar den 1 april? Projectpartners Eva Lexén som följt projektet som delprojektledare på Trafikverket under flera skeden presenterade den nya ljusa och trygga stationen för SVT Stockholm. Se inslaget här.

Ett annat spännande projekt som vi hoppas följa under många år är storsatsningen Centrala Nacka där en ny stadsdel ska växa fram i samband med den nya tunnelbanesträckningen dit. Projectpartners Emil Hedman är projekteringsledare samverkansentreprenad Södra Centrala Nacka och berättar mer om projektet här.

EGA är som ni säkert känner till ett väletablerat utbildningsföretag som specialiserat sig på utbildningar riktade till samhällsbyggnadsbranschen. Vi på Projectpartner har inlett ett samarbete med EGA där våra projektledningskonsulter vid behov går in som föreläsare eller kursledare för utbildningar inom projektledning. Projektledningskompetens är vårt erbjudande till alla våra kunder. Roller, specialområden och titlar kan variera men grunden är den samma!

Inom Projectpartner kallar vi det Projectpartners syn på projektledning, vår samsyn på vad projektledning är och vad som krävs av oss som ledare och medarbetare i projekt. Genom att kontinuerligt utbilda oss tillsammans, diskutera projektledning och utbyta erfarenheter underhåller vi vår kompetens och utmanar oss själva att vässa oss både som företag och på individnivå. Det känns då extra kul att vi via samarbetet med EGA kan dela med oss av våra kunskaper till andra i branschen!

Jag vill avsluta med den roliga uppgiften att få presentera en ny medarbetare hos oss nämligen Carina Dahlbeck som är ny ekonomiansvarig på Projectpartner. Carina har en bred och gedigen erfarenhet från både stora och små företag och kommer bidra med sin kompetens i utvecklingen av vårt företag. Välkommen Carina!

Ha en fortsatt skön vår nu alla samhällsbyggare, vi går mot ljusare varmare tider vilket känns underbart!

/Tommy

Senaste nyheterna