Save-the-date: Projectpartners Utbildningsdag 5/10...Läs mer.

close
2018-06-18

VD har ordet

Årets vårkonferens hade inspiration, kompetensutveckling och teambuilding i fokus. Härligt att få utvecklas tillsammans mitt i en pulserande storstad!

Som projektledningskonsulter arbetar vi till vardags i våra olika projekt, till största delen ute på projektbundna arbetsplatser. Därför värderar vi tiden vi kan få ihop hela gruppen samlad extra högt. Vår årliga vårkonferens är ett sådant tillfälle, då vi verkligen kan sätta kompetensutveckling och teambuildning i fokus. Nyss hemkommen från årets resmål Barcelona känner jag mig glad och stolt över våra engagerade medarbetare och det kliv framåt vi gjorde tillsammans inom vår kompetenssatsning Projectpartners syn på projektledning.

Att befinna sig mitt i en pulserande storstad satte verkligen en häftig och passande inramning på konferensen. Vårt gäng var lika intresserade av tunnelbanans sträckningar som Gaudís arkitektur under våra teambuilding-övningar runt om i staden. Mest uppskattat var nog det studiebesök vi gjorde på FC Barcelonas hemmaarena Camp Nou, där vi fick en presentation och inblick i det utvecklingsprojekt av arenan som kommer att ske under de kommande 4-5 åren. Att projektleda något som så många har en stark känslomässig relation är verkligen något utöver det vanliga. Nu har man äntligen enats om vad som skall göras och till vilken kostnad. Projektet har precis startat sin produktion, vilken såklart är en stor utmaning att få till mellan och under pågående fotbollssäsonger!

Önskar nu er alla lycka till med slutspurten innan semestrarna drar igång på allvar. Sommarkänslan den har vi redan nu eller hur? Härligt!

/Hälsningar Tommy

MER LÄSNING:
> Studiebesök Nou Camp Nou

 

Senaste nyheterna

2023-07-06

Ny kurs: Samhällsbyggnadsprojekt – i teori och praktik

Vi är stolta över att nu kunna berätta att Projectpartner och Vesterlins har inlett ett samarbete för att erbjuda en helt ny kurs som kombinerar juridik med projektledning för att ge dig en djupare förståelse för helheten i samhällsbyggnadsprocessen. Vi vågar dessutom lova att du blir en ännu bättre projektmedarbetare som har roligare på jobbet!
Läs mer arrow_forward
2023-06-28

Projectpartners Utbildningsdag 2023

Vi är stolta och glada att meddela att vi i år anordna Projectpartners Utbildningsdag i samarbete med Svenskt Projektforum! Tillsammans vill vi nu ge en riktig projektlednings-boost till alla som arbetar med samhällsbyggnad i projektform!
Läs mer arrow_forward