2018-06-18

VD har ordet

Årets vårkonferens hade inspiration, kompetensutveckling och teambuilding i fokus. Härligt att få utvecklas tillsammans mitt i en pulserande storstad!

Som projektledningskonsulter arbetar vi till vardags i våra olika projekt, till största delen ute på projektbundna arbetsplatser. Därför värderar vi tiden vi kan få ihop hela gruppen samlad extra högt. Vår årliga vårkonferens är ett sådant tillfälle, då vi verkligen kan sätta kompetensutveckling och teambuildning i fokus. Nyss hemkommen från årets resmål Barcelona känner jag mig glad och stolt över våra engagerade medarbetare och det kliv framåt vi gjorde tillsammans inom vår kompetenssatsning Projectpartners syn på projektledning.

Att befinna sig mitt i en pulserande storstad satte verkligen en häftig och passande inramning på konferensen. Vårt gäng var lika intresserade av tunnelbanans sträckningar som Gaudís arkitektur under våra teambuilding-övningar runt om i staden. Mest uppskattat var nog det studiebesök vi gjorde på FC Barcelonas hemmaarena Camp Nou, där vi fick en presentation och inblick i det utvecklingsprojekt av arenan som kommer att ske under de kommande 4-5 åren. Att projektleda något som så många har en stark känslomässig relation är verkligen något utöver det vanliga. Nu har man äntligen enats om vad som skall göras och till vilken kostnad. Projektet har precis startat sin produktion, vilken såklart är en stor utmaning att få till mellan och under pågående fotbollssäsonger!

Önskar nu er alla lycka till med slutspurten innan semestrarna drar igång på allvar. Sommarkänslan den har vi redan nu eller hur? Härligt!

/Hälsningar Tommy

MER LÄSNING:
> Studiebesök Nou Camp Nou

 

Senaste nyheterna

2024-03-27

Nytt uppdrag

Projectpartners projektledningskonsult Fredrik Lidberg har nytt spännande uppdrag: funktionsansvarig planer & avtal i Trafikförvaltningen, Regions Stockholms utbyggnad av Tvärbanan.
Läs mer arrow_forward
2024-03-04

BREEAM: Case study

Så stolta över vår projektledningskonsult Sara Nottebohm-Kaiser som i rollen som BREEAM-assessor varit med och drivit Nya tunnelbanan, Region Stockholms klimatarbete. BREEAM har nu lagt upp en case studie som beskriver projektet där en kombination av klimatreducerande åtgärder satts in för att uppnå mål om en 25 %-minskning av koldioxidekvivalenter.
Läs mer arrow_forward