Save-the-date: Projectpartners Utbildningsdag 5/10...Läs mer.

close
2023-01-18

Vad ÄR projektledning?

För OSS är projektledning att med vårt Projektledningsträd som utgångspunkt tillämpa kunskap, verktyg och metoder för att ett projekt ska nå sina mål. 

Filmen om Projektledningsträdet arrow_forward

Varje gren på Projektledningsträdet representerar ett kompetensområde som vi behöver behärska och ständigt utvecklas inom för att projektleda framgångsrikt.

 

🌳 Metodik – metoder och verktyg för att analysera, planera och leda projekt.

🌳 Sakkunskap – kunskap inom det verksamhetsområde där projektet bedrivs.

🌳 Projektmiljö – förståelse för den unika organisation inom vilken projektet verkar.

🌳 Ledarskap och medarbetarskap – förståelse för hur eget och andras agerande påverkar projektet samt betydelsen av gemensamt ansvar.

🌳 Personliga egenskaper – en god självinsikt och kunskap om gruppers utveckling hjälper oss utveckla effektiva sätt att samarbeta, leda och kommunicera.

 

Projektledningsträdet baseras både på vedertagna teorier och vår egen syn på projektledning. Vi har hämtat inspiration från internationellt accepterad forskning och teorier presenterade i till exempel PMBOK Guide och ISO 21500 samt Susan Wheelans teorier om grupputveckling, ledarskap och medarbetarskap.

 

👉 Vill du veta mer om projektledning utifrån Projektledningsträdet?
Se gärna vår film här: https://lnkd.in/dKwFZd2r

Senaste nyheterna

2023-07-06

Ny kurs: Samhällsbyggnadsprojekt – i teori och praktik

Vi är stolta över att nu kunna berätta att Projectpartner och Vesterlins har inlett ett samarbete för att erbjuda en helt ny kurs som kombinerar juridik med projektledning för att ge dig en djupare förståelse för helheten i samhällsbyggnadsprocessen. Vi vågar dessutom lova att du blir en ännu bättre projektmedarbetare som har roligare på jobbet!
Läs mer arrow_forward
2023-06-28

Projectpartners Utbildningsdag 2023

Vi är stolta och glada att meddela att vi i år anordna Projectpartners Utbildningsdag i samarbete med Svenskt Projektforum! Tillsammans vill vi nu ge en riktig projektlednings-boost till alla som arbetar med samhällsbyggnad i projektform!
Läs mer arrow_forward