Save-the-date: Projectpartners Utbildningsdag 5/10...Läs mer.

close
2021-04-03

ProjektledningsBOOST#1 – Att leda på distans med Edit Norderfeldt

En serie utbildningsfilmer för alla oss som arbetar i projektform.

Se filmen här arrow_forward

”Vi vill fortsätta att utvecklas tillsammans med er!”

Ja, det var vår första tanke när pandemin satte stopp för Projectpartners Utbildningsdag 2020. Vi ville inte trycka på paus utan hitta ett annat sätt att nå ut till er alla och bidra till att höja vår gemensamma projektledningskompetens i samhällsbyggnadsbranschen. Därför är jag nu stolt över att få presentera ProjektledningsBOOST: utbildningsfilmer för alla oss som arbetar i projektform.

I premiäravsnittet får vi besök av leg. psykolog Edit Norderfeldt som lär oss mer om det aktuella ämnet: Att leda på distans. Hur kan vi nå fram och stötta våra projektmedlemmar och hur kan vi som ledare bidra till framdrift i projektet även när vi inte träffas så ofta?

Vi lägger ut filmerna på vår YouTube-kanal där du helt utan kostnad kan ta del av dem när, var och hur det passar dig bäst.

Jag hoppas att ni uppskattar vårt initiativ och att NI som VI vill fortsätta att utvecklas tillsammans!

/Varma hälsningar Tommy Backman med medarbetare

Senaste nyheterna

2023-07-06

Ny kurs: Samhällsbyggnadsprojekt – i teori och praktik

Vi är stolta över att nu kunna berätta att Projectpartner och Vesterlins har inlett ett samarbete för att erbjuda en helt ny kurs som kombinerar juridik med projektledning för att ge dig en djupare förståelse för helheten i samhällsbyggnadsprocessen. Vi vågar dessutom lova att du blir en ännu bättre projektmedarbetare som har roligare på jobbet!
Läs mer arrow_forward
2023-06-28

Projectpartners Utbildningsdag 2023

Vi är stolta och glada att meddela att vi i år anordna Projectpartners Utbildningsdag i samarbete med Svenskt Projektforum! Tillsammans vill vi nu ge en riktig projektlednings-boost till alla som arbetar med samhällsbyggnad i projektform!
Läs mer arrow_forward