2021-04-03

ProjektledningsBOOST#1 – Att leda på distans med Edit Norderfeldt

En serie utbildningsfilmer för alla oss som arbetar i projektform.

Se filmen här arrow_forward

”Vi vill fortsätta att utvecklas tillsammans med er!”

Ja, det var vår första tanke när pandemin satte stopp för Projectpartners Utbildningsdag 2020. Vi ville inte trycka på paus utan hitta ett annat sätt att nå ut till er alla och bidra till att höja vår gemensamma projektledningskompetens i samhällsbyggnadsbranschen. Därför är jag nu stolt över att få presentera ProjektledningsBOOST: utbildningsfilmer för alla oss som arbetar i projektform.

I premiäravsnittet får vi besök av leg. psykolog Edit Norderfeldt som lär oss mer om det aktuella ämnet: Att leda på distans. Hur kan vi nå fram och stötta våra projektmedlemmar och hur kan vi som ledare bidra till framdrift i projektet även när vi inte träffas så ofta?

Vi lägger ut filmerna på vår YouTube-kanal där du helt utan kostnad kan ta del av dem när, var och hur det passar dig bäst.

Jag hoppas att ni uppskattar vårt initiativ och att NI som VI vill fortsätta att utvecklas tillsammans!

/Varma hälsningar Tommy Backman med medarbetare

Senaste nyheterna

2024-01-11

Nytt ramavtal: Stockholms stad

Stort tack för fortsatt förtroendet Exploateringskontoret, Stockholms stad – då vi på Projectpartner får fortsätta att bidra med projekteringsledningskonsulter med riktigt hög projektledningskompetens i era samhällsutvecklande projekt!
Läs mer arrow_forward
2024-01-09

Nytt ramavtal: Trafikverket

Stort tack för fortsatt förtroende Trafikverket – då vi på Projectpartner får bidra med markförhandlarkonsulter med riktigt hög projektledningskompetens i era spännande och för regionen så viktiga projekt.
Läs mer arrow_forward