Save-the-date: Projectpartners Utbildningsdag 5/10...Läs mer.

close
2021-06-18

Hanna Novakovic och FUT:s assessorteam prisas av CEEQUAL

”Höga ambitioner och ett gott internt samarbete inom förvaltningen har varit nyckeln till framgång!”

CEEQUAL har tilldelat FUT/Region Stockholms projekt utbyggnad av tunnelbanan till Nacka/Södermalm/Söderort utmärkelsen CEEQUAL Excellent Client & Outline Interim Award.

Projectpartners projektledningskonsult Hanna Novakovic är en av CEEQUAL-assessorerna som nu prisas för sitt engagemang och sin insats för att driva ett hållbart infrastrukturprojekt. ”Höga ambitioner och ett gott internt samarbete inom förvaltningen har varit nyckeln till framgång!”, hälsar Hanna.

Stort grattis till hela teamet!

MER LÄSNING:
> CEEQUALS fallstudie
> CEEQUAL

Senaste nyheterna

2023-07-06

Ny kurs: Samhällsbyggnadsprojekt – i teori och praktik

Vi är stolta över att nu kunna berätta att Projectpartner och Vesterlins har inlett ett samarbete för att erbjuda en helt ny kurs som kombinerar juridik med projektledning för att ge dig en djupare förståelse för helheten i samhällsbyggnadsprocessen. Vi vågar dessutom lova att du blir en ännu bättre projektmedarbetare som har roligare på jobbet!
Läs mer arrow_forward
2023-06-28

Projectpartners Utbildningsdag 2023

Vi är stolta och glada att meddela att vi i år anordna Projectpartners Utbildningsdag i samarbete med Svenskt Projektforum! Tillsammans vill vi nu ge en riktig projektlednings-boost till alla som arbetar med samhällsbyggnad i projektform!
Läs mer arrow_forward