2017-12-28

Energifyllt möte!

Under Initiativet anordnade vi en tävling i vår monter: följ oss på LinkedIn och tävla om en plats på Projectpartners Karriärsträff 2017. 2 juni var vinnargänget, alla studenter från KTH, på besök hos oss. Det blev en riktigt härlig energikick för oss alla!

Dagen inleddes med lunch på Projectpartners kontor på Upplandsgatan i centrala Stockholm. Tommy Backman och Sara Söderstam berättade om Projectpartner och om vad en framtid inom samhällsbyggnad skulle kunna innebära. Studenterna hade själva många tankar och funderingar och det blev intressanta diskussioner. Nästa stopp var projektkontoret på Nya Slussen där deltagarna fick en presentation av projektet varvat med “besök” både i 1500-talets Slussen och framtidsvisionen för Nya Slussen. VR-glasögon är verkligen en upplevelse! Dagen avslutades på takterassen där studenterna i strålande sol och friska vindar fick en fin översikt över hela Slussen.

Tack till “våra” glada studenter Lovisa Sörensson, Emma Wigren, Joel Ajne och Madeleine Åkerlund, vi hörs vidare!

Senaste nyheterna

2020-06-26

VD har ordet

Så snabbt förutsättningarna kan ändras, och hur snabbt vi faktiskt kan anpassa oss och ställa om. Sommaren är efterlängtad efter en vår då projektledningen behövde vara extra flexibel.
Läs mer
2019-05-20

VD har ordet

Vår strategi för att uppnå vårt mål att vara med och bidra i utvecklingen av Mälardalens framtid.
Läs mer
2019-05-20

Beteendebaserad säkerhet prisas

SL: projekt för Roslagsbanans utbyggnad tilldelas Håll nollans arbetsmiljöpris för sitt arbete med att förebygga arbetsplatsolyckor. Metoden de använder kallas beteendebaserad säkerhet och fokuserar på ledarskap och inlärningspsykologi. Fredrik Rosengren, arbetsmiljöstrateg på SL berättar mer.
Läs mer