2017-12-28

Energifyllt möte!

Under Initiativet anordnade vi en tävling i vår monter: följ oss på LinkedIn och tävla om en plats på Projectpartners Karriärsträff 2017. 2 juni var vinnargänget, alla studenter från KTH, på besök hos oss. Det blev en riktigt härlig energikick för oss alla!

Dagen inleddes med lunch på Projectpartners kontor på Upplandsgatan i centrala Stockholm. Tommy Backman och Sara Söderstam berättade om Projectpartner och om vad en framtid inom samhällsbyggnad skulle kunna innebära. Studenterna hade själva många tankar och funderingar och det blev intressanta diskussioner. Nästa stopp var projektkontoret på Nya Slussen där deltagarna fick en presentation av projektet varvat med “besök” både i 1500-talets Slussen och framtidsvisionen för Nya Slussen. VR-glasögon är verkligen en upplevelse! Dagen avslutades på takterassen där studenterna i strålande sol och friska vindar fick en fin översikt över hela Slussen.

Tack till “våra” glada studenter Lovisa Sörensson, Emma Wigren, Joel Ajne och Madeleine Åkerlund, vi hörs vidare!

Senaste nyheterna

2024-03-27

Nytt uppdrag

Projectpartners projektledningskonsult Fredrik Lidberg har nytt spännande uppdrag: funktionsansvarig planer & avtal i Trafikförvaltningen, Regions Stockholms utbyggnad av Tvärbanan.
Läs mer arrow_forward
2024-03-04

BREEAM: Case study

Så stolta över vår projektledningskonsult Sara Nottebohm-Kaiser som i rollen som BREEAM-assessor varit med och drivit Nya tunnelbanan, Region Stockholms klimatarbete. BREEAM har nu lagt upp en case studie som beskriver projektet där en kombination av klimatreducerande åtgärder satts in för att uppnå mål om en 25 %-minskning av koldioxidekvivalenter.
Läs mer arrow_forward