Projectpartners Utbildningsdag 2/10...Läs mer.

close
2017-12-28

Energifyllt möte!

Under Initiativet anordnade vi en tävling i vår monter: följ oss på LinkedIn och tävla om en plats på Projectpartners Karriärsträff 2017. 2 juni var vinnargänget, alla studenter från KTH, på besök hos oss. Det blev en riktigt härlig energikick för oss alla!

Dagen inleddes med lunch på Projectpartners kontor på Upplandsgatan i centrala Stockholm. Tommy Backman och Sara Söderstam berättade om Projectpartner och om vad en framtid inom samhällsbyggnad skulle kunna innebära. Studenterna hade själva många tankar och funderingar och det blev intressanta diskussioner. Nästa stopp var projektkontoret på Nya Slussen där deltagarna fick en presentation av projektet varvat med “besök” både i 1500-talets Slussen och framtidsvisionen för Nya Slussen. VR-glasögon är verkligen en upplevelse! Dagen avslutades på takterassen där studenterna i strålande sol och friska vindar fick en fin översikt över hela Slussen.

Tack till “våra” glada studenter Lovisa Sörensson, Emma Wigren, Joel Ajne och Madeleine Åkerlund, vi hörs vidare!

Senaste nyheterna

2024-09-05

Projectpartners Utbildningsdag 2024

Temat i år är ständigt aktuellt och förknippat med ett visst obehag...ja vi pratar om KONFLIKTER. Hur kan vi som ledare och medarbetare undvika onödiga konflikter? Och hur kan vi på bästa sätt hantera de som ändå uppkommer? Låt oss tillsammans skapa goda förutsättningar för att komma överens i våra samhällsutvecklande projekt!
Läs mer arrow_forward
2024-08-28

Utbildning: Omgivningspåverkan

Buller, vibrationer, damm och mer eller mindre irriterande störningar i trafikmiljön… Att viktiga och samhällsutvecklande projekt tyvärr påverkar omgivningen är vi nog alla fullt medvetna om. Det gäller att redan i tidigt skede identifiera de möjliga störningarna och utvärdera hur vi minimerar dem!
Läs mer arrow_forward