Save-the-date: Projectpartners Utbildningsdag 5/10...Läs mer.

close
2017-12-08

Initiativ för framtidens samhällsbyggare

Vi är glädjande nog många som månar om återväxten inom svensk samhällsbyggnad. Under paraplynamnet Initiativet samlas nu ett antal företag och myndigheter som tillsammans önskar skapa opinion och genomföra arrangemang som ska leda till att fler studenter väljer att inrikta sig mot lantmäteri.

Projectpartner är en av initiativtagarna bakom projektet. ”Vi vill hjälpa till att bryta trenden med färre sökande till civilingenjörutbildningar med inriktning mot lantmäteri. Framtidens bostads- och infrastrukturprojekt är beroende av att vi säkrar upp återväxten i branschen och bibehåller den höga kompetens som finns inom samhällsbyggnad i Sverige idag”, berättar Sara Söderstam, Projectpartner.

Initiativets första arrangemang är ett mingelevent i Stockholm där studenter och olika branschaktörer kan mötas. Förutom att knyta nya kontakter kommer studenterna även erbjudas möjlighet till sommarjobb, praktik eller studiebesök. “För oss på Projectpartner är det en fantastisk möjlighet att få träffa framtidens samhällsbyggare och vi hoppas kunna ge den kommande generationen en inblick i vårt roliga och spännande yrkesliv. Vi ses den 20 april!”, hälsar Sara Söderstam.

Hej student! Du kommer väl på Initiativets första mingelträff?

När: 20 april, 2017
Starttid: klockan 18
Plats: Skyddsrummet, Söder Mälarstrand 25, Stockholm

Senaste nyheterna

2023-07-06

Ny kurs: Samhällsbyggnadsprojekt – i teori och praktik

Vi är stolta över att nu kunna berätta att Projectpartner och Vesterlins har inlett ett samarbete för att erbjuda en helt ny kurs som kombinerar juridik med projektledning för att ge dig en djupare förståelse för helheten i samhällsbyggnadsprocessen. Vi vågar dessutom lova att du blir en ännu bättre projektmedarbetare som har roligare på jobbet!
Läs mer arrow_forward
2023-06-28

Projectpartners Utbildningsdag 2023

Vi är stolta och glada att meddela att vi i år anordna Projectpartners Utbildningsdag i samarbete med Svenskt Projektforum! Tillsammans vill vi nu ge en riktig projektlednings-boost till alla som arbetar med samhällsbyggnad i projektform!
Läs mer arrow_forward