Nytt och aktuellt från Projectpartner

För dig som gillar engagemang, projektledning och samhällsbyggnad.

2023-11-09

Utbildningspass: Kommunikation och grupputveckling

Att utbilda oss tillsammans inom projektledning är en grundbult för oss på Projectpartner. Nu vill vi tacka Tomas Flyckt och Magdalena Wijk för en mycket givande presentation av Spårväg Syd med fokus på kommunikationsarbetet i projektet under vår senaste interna utbildningsträff.

Läs mer open_in_new
2023-10-13

Tack!

Tack till alla som boostade sin projektledningskompetens under årets Projectpartners Utbildningsdag. Nu släpper vi en film med höjdpunkterna från dagen. Tryck på läs mer för att se filmen!

Läs mer arrow_forward
2023-08-31

Nu är programmet släppt!

Vi är mycket stolta att nu kunna presentera årets föredragshållare: Anna Frankzen Starrin, kulturantropolog & trendanalytiker, Ylva M Andersson, författare till Årets Projektledarbok 2023 samt Mårten Nylén, hälsoinspiratör och tränare. Dessutom paneldiskussion på ämnet: Så kan vi kvalitetssäkra projektledningskompetensen i en föränderlig värld. Hoppas att just DU vill boosta din projektledningskompetens tillsammans med oss!

Läs mer arrow_forward
2023-07-06

Ny kurs: Samhällsbyggnadsprojekt – i teori och praktik

Vi är stolta över att nu kunna berätta att Projectpartner och Vesterlins har inlett ett samarbete för att erbjuda en helt ny kurs som kombinerar juridik med projektledning för att ge dig en djupare förståelse för helheten i samhällsbyggnadsprocessen. Vi vågar dessutom lova att du blir en ännu bättre projektmedarbetare som har roligare på jobbet!

Läs mer arrow_forward
2023-06-28

Projectpartners Utbildningsdag 2023

Vi är stolta och glada att meddela att vi i år anordna Projectpartners Utbildningsdag i samarbete med Svenskt Projektforum! Tillsammans vill vi nu ge en riktig projektlednings-boost till alla som arbetar med samhällsbyggnad i projektform!

Läs mer arrow_forward