Projectpartners Utbildningsdag 2/10...Läs mer.

close
2023-08-31

Nu är programmet släppt!

Vi är mycket stolta att nu kunna presentera årets föredragshållare: Anna Frankzen Starrin, kulturantropolog & trendanalytiker, Ylva M Andersson, författare till Årets Projektledarbok 2023 samt Mårten Nylén, hälsoinspiratör och tränare. Dessutom paneldiskussion på ämnet: Så kan vi kvalitetssäkra projektledningskompetensen i en föränderlig värld. Hoppas att just DU vill boosta din projektledningskompetens tillsammans med oss!

Vi är mycket stolta att nu kunna presentera årets föredragshållare: Anna Frankzen Starrin, kulturantropolog & trendanalytiker, Ylva M Andersson, författare till Årets Projektledarbok 2023 samt Mårten Nylén, hälsoinspiratör och tränare.

Dessutom paneldiskussion på ämnet: Så kan vi kvalitetssäkra projektledningskompetensen i en föränderlig värld.

Hoppas att just DU vill boosta din projektledningskompetens tillsammans med oss!

Senaste nyheterna

2024-09-05

Projectpartners Utbildningsdag 2024

Temat i år är ständigt aktuellt och förknippat med ett visst obehag...ja vi pratar om KONFLIKTER. Hur kan vi som ledare och medarbetare undvika onödiga konflikter? Och hur kan vi på bästa sätt hantera de som ändå uppkommer? Låt oss tillsammans skapa goda förutsättningar för att komma överens i våra samhällsutvecklande projekt!
Läs mer arrow_forward
2024-08-28

Utbildning: Omgivningspåverkan

Buller, vibrationer, damm och mer eller mindre irriterande störningar i trafikmiljön… Att viktiga och samhällsutvecklande projekt tyvärr påverkar omgivningen är vi nog alla fullt medvetna om. Det gäller att redan i tidigt skede identifiera de möjliga störningarna och utvärdera hur vi minimerar dem!
Läs mer arrow_forward