"Spännande med projekt som stöttar vårt ständigt växande samhälle"

Åsa Jäverdal, projektledningskonsult

ÅSA JÄVERDAL
Mobil: 076-104 20 37
E-post: asa.javerdal@projectpartner.se

Uppdrag: Projekteringsledare Plan på Mälarbanan.
Uppdragsgivare: Trafikverket.
Bakgrund: Jag är utbildad civilingenjör inom Väg och Vatten, KTH, och har de senaste 17 åren arbetat både med små och stora samhällsbyggnadsprojekt. Efter 11 år på Trafikverket med engagemang inom ett flertal spännande projekt så som Förbifart Stockholm och ombyggnaden av väg 73, övergick jag till att arbeta som konsult på beställarsidan. Projekt som jag varit engagerad i de senaste åren är Nya Slussen där jag under tre år arbetade som projekteringsledare för en ny bussterminal i Katarinaberget. Sedan snart fyra år är jag anlitad av förvaltning för utbyggd tunnelbana och har bland annat varit projekteringsledare för systemhandlingen för en ny tunnelbana från Akalla till Barkarby.
Roligast med mitt jobb: Jag tycker det är fantastiskt spännande och utmanande att få arbeta med projekt vars syfte är att forma och stötta ett samhälle som ständigt växer. Att få möjligheten att var med och påverka och underlätta Stockholmarnas vardag, är en stor förmån.
Jag brinner för: Att trots utmanande förutsättningar hitta ett sätt att driva projekt framåt och att resan framåt blir spännande, rolig och lärorik.

PROJEKT I URVAL:
> Mälarbanan
> Nya Tunnelbanan
> Nya Slussen